Monday, May 25, 2015

HIGH SCHOOL GRADUATE

ENGLISH
Letenka v pozadí :)
KKonečně je to tady. Maturita za mnou, vysvědčení dostanu za pár dní a mám čas dělat to, co chci. Upřímně, sledovat seriály mě bavilo mnohem víc, když jsem je sledovala místo učení.                                                                                                                                                                                                                                                          Během minulého týdne jsem se pomalu začala připravovat na svůj odjezd do US. Rodiny se sice moc neozývají, ale ono to přijde a štěstí přeje připraveným. Koupila jsem si teda nový kufřík - jen carry on, které využiju už tento pátek až poletím do Dublinu, kde po 10 měsících uvidím svojí nejlepší kamarádku Nicol ♥♥ Koupila jsem ho v Pepcu a stál asi 420Kč což je cena víc než dobrá.                                                                                                                                                                                 Kromě kufru jsem taky dostala za maturitu přidáno na mojí novou lásku - fotoaparát. Vybírala jsem dlouho a cena mě odrazovala, ale nakonec jsem se rozhodla do toho jít. Chci fotit i točit videa i nadále a když už tak kvalitní. Je to tedy Canon Poweshot G7X a kdo chce teď někdy kupovat fotoaparát, tak firma Canon má až do 30.7, akci pro Evropu - vrátí vám určitou částku z ceny (Cashback).

Chtěla bych trochu feedback na to o čem udělat video :) Mám udělat teď cestovní vlog z Dublinu atd? (určitě ho plánuju :D), ale jinak - cvičební tipy, učení, fashion,recepty, nejoblíbenější produkty ? Dejte mi vědět ! Měla bych natočit video v ČJ o tom jak se dostat jako aupair do Ameriky ?Děkuji předem za odpovědi ♥

Jako dárek za maturitu jsem dostala ..tadadá..Boosty !! Nové super krásné boty a nemůžu být více spokojená ! Budu je mít asi více na chůzi, protože teď budu hodně cestovat a chodit a tyhle botky jsou asi nejvíc pohodlné ,ale už jsem je dnes pokřtila při běhu :) Byly ve slevě a kdo by ještě chtěl/potřeboval nové boty, zajděte si do Sportisima (nebo se podívejte na stránkách). Líbí se vám ?

O víkendu jsem naposledy oslavila u kamarádky maturitu, povídaly jsme si půlku noci a papkaly skvělý cheesecake. Ode dneška už ale poctivě zpět na zdravé stravě a sportu, snad budu moci brzy udělat Before and After fotku :) !
Mějte se krásně !! :)





Finally it's here ! I am finished with my exams and I have all the time in the world to do the things I love - at least until I leave to the US. Honestly, spending days in the bed procrastinating was much more fun then being free and not knowing what to do.

Anyway I'm starting to prepare myself for leaving abroad! I've bough a new lovely suitcase and new amazing camera - Canon Powershot G7X - in Europe there is a great value for the Canon cameras so go check it out if you need new one - it' called cashback and you get some money back (I am literally not paid for ads or anything I'm just happy I saved some money and I want to share ♥)

I wanted to ask you on some feedback of my videos, what would you be interested in - fashion, my favourite products, travelling, school, weight loss anything ? I would really appreciate it if you could let me know x

For the exams I've got a gift from my parents - new shoes ! They were quite cheap and I am so happy for them I needed new running shoes so badly. I went for a run today already and they feel really good. I will also use them for walking a lot when I'll leave for holidays, do you like them ?

Have a great week ! x




27 comments:

  1. Určitě toč :) Jinak dortík je nádherný, barvený a s oreo ... yummi :) Užíj si Dublin a těším se na fotky :)
    Lenny Mali i Danmark

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale co, ty travel vlogy ? Jedu Dublin,Edinburg,Glasgow tak snad ♥

      Delete
  2. Congrats on your graduation! :D
    xxx
    S
    http://s-fashion-avenue.blogspot.it

    ReplyDelete
  3. Udělala jsi mi chuť na cheescake a musím říct, že ten foťák je skvělá volba. Také po nějakém už delší dobu koukám, tak se mi snad brzy poštěstí :) Ale ty peníze létají oknem ven. Určitě udělej travel vlog do Dublinu. To by bylo skvělé :)

    ReplyDelete
  4. To s těmi seriály&prokrastinací obecně znám moc dobře, taky mě to nebaví, když nemusím nic dělat :D Jinak obrovská gratulace k matuře :)

    Zrzavá katastrofa

    ReplyDelete
  5. Hooray! It's so nice when exams are over, less stressful. That cake looks amazing! :]

    // ▲ itsCarmen.com ▲

    ReplyDelete
  6. gratuluju k maturitě! :) a teda musím říct, že nejdřív mě při čtení zarazilo, že máme fotku krabice ale ne bot :D

    ReplyDelete
  7. Congrats!! The cake looks so good. :)

    http://floralsandsmiles.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. yummy looking cake!!
    love the shoes too!

    Have a great week!
    Animated Confessions

    ReplyDelete
  9. Wow, fotky vypadají úžasně, také bych chtěla takový super foťák :( :D. Doufám, že jakmile budeš na koncertě, tak toho tam nafotíš až až a budu to mít jak kdybych tam byla taky :D :*.

    ReplyDelete
  10. Gratuluju! :) já jsem se po maturitě mega nudila :D naštěstí bylo hezky :) tak mě doma moc často naši neviděli :D

    Blond LADY

    ReplyDelete
  11. Congrats! The cake looks great! xx
    http://retro-electric.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Ten kufr je úžasný a za tu cenu? No bomba :)
    Jinak gratuluji k maturitě :)
    http://marisnovotna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Juhůůů! Dalas to! Ale to já věděla i tak :P Takže tu Ameriku máš vážně v plánu? Já měla taky, ještě tak před rokem jsem byla odhodlaná, ale teďka už je zase všechno jinak :D Kufřík je príma, já si už taky zasloužím novej, ale asi nějakej plastovej. Jinak já mám taky Canon, ultrazoom teda, ale jsem jsem s nim hrozně spokojená, trošku ho teda teďka podvádím s foťákem na mobilu :D Mňam ten cheescake!!! a kdy se konečně na zdravou stravu dám já hmm? :D

    ReplyDelete
  14. Maximálně Ti gratuluji, vlog určitě udělej, jsem hrozně zvědavá na Tvé zkušenosti z US a na to všechno, určitě to bude úžasný zážitek a ten cheesecake, dneska mi všichni děláte chutě :D A takhle navečer, ahhh..Gratuluji ještě jednou a těším se na další články!:)
    tribanany.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. V prvom rade gratulujem! A urcite rob travel vlogy ja take zboznujem :)

    Pozyvam na GA o kozmeticky balicek, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Travel vlogy zní fajn, stejně tak jako všechno ostatní ale, takže ať už natočíš cokoliv ráda se podívám :) A za ten cheescake tě asi zabiju, celé odpoledne mě honí mlsná a na noc vidím tady to! :D

    ReplyDelete
  17. Moc moc gratuluju! Jinak na vlog se mooooc těším! :)

    ReplyDelete
  18. Gratulace! A vlogy z cest by mohly být super :)

    Pieces of FRECKLED style

    ReplyDelete
  19. Cheescake vyzerá super :) Nejak som z článku nepostrehla ale robila si ho sama? :) Ak áno, nechcela by si naň urobiť článok? :) V poslednom čase ma takéto články strašne bavia :)
    A gratulujem k maturite a prajem šťastnú cestu :)

    www.danycuks.com

    ReplyDelete
  20. Gratuluji k maturitě :) boty jsou hezké a cheesecake bych si hned s chutí dala :D užij si cestování :)

    ReplyDelete