Tuesday, October 25, 2016

Podzim, podzim, listí, déšť + GIVEAWAY

Máme podzim a ani nemůžu uvěřit tomu, jak ten čas letí. Už je skoro konec října ! A pak už jen pár týdnu a stěhuji se k přítelovi ♥
Než nám začne ta hrozná zima, snažím se objet co nejvíce parků v okolí, podzim je moje oblíbené období. Akorát jsem zapomněla, jak ty listy kloužou. Takže když jsme se  včera šplhali na kopec u jezera, tak to šíleně podkluzovalo a to ani nemluvím o cestě dolů z kopce, protože to je snad ještě horší. Američané nemají většinu parků značené tak dobře, jako máme mz v ČR turistické stezky. Sice si na internetu můžete najít všemožné mapy a vytisknout, ale pokud jste jako já, tak ani to vám nepomůže. Zatím se mi podařilo ztrati se jen jednou (a spadnout tak 10x). Za odměnu jsme si koupili pizzu (johoo ušli jsme 4km a zmrzli, to si tu pizzu přece zasloužíme)

Strašně mě tu štve na objednávání pizzy, že nemáte normalní menu se seznamem co je na každé pizze, ale základní pizzu a pak si samy vybíráte co na ní chcete (my mame pul slanina, pul sausage a houby). V některých pizzerkách si musíte taky říct, jak moc jí chcete upečenou (jak u steaku / done, well done). Na jednu stranu je to super, že si můžete vybrat, ale mě chybí moje pizza se špenátem a vajíčkem a kuřetem haha !


Taky se tu konečně ochladilo, na to, že je říjen jsme měli minulý týden skoro 30 stupnu a hroyné dusno, teď máme zase jen 5-10 stupnu. Člověk neví, jak se obléknout, to je ráno zima, odpoledne vedro na padnutí a děti, co hlídám si pak 20x změní oblečení (a já to pak peru 20let).

Jediné co mi teď dělá rádost je přítel. Dostala jsem od něj dárek s odpočtem za kolik dnů budou prázdniny a já se přestěhuji ♥ To jeden den prostě pracuji a dostanu sms ať jdu ven se mrknout a tam tohle.Jinak on bydlí asi hodinu ode mne tak to bylo hezké že si takhle zajel kůli mne.
Štěstí, že jsme se potkali.

Poznali jsme se chvíli před tím než jsem měla odjet domů z US. Psala jsem mu, že nechci nic začínat, že brzy jedu a že už si to tu dotáhnu sama (Upřímně v tu dobu jsem měla toho všeho už dost a chtěla jsem pryč). Nakonec mě přemluvil a šli jsme spolu na výlet do parku Lovers leap = nadherný výhled nad řekou, už jsme tam byli několikrát ale nikdy jsem to tam nevyfotila, tak snad brzy. No a potom jsme šli na rande na pizzu a pak na zmrzlinu a poznali se lépe a lépe , až jsem se rozhodla zůstat o trochu déle a nakonec to vypadá, že tu zustanu ještě na nějakou tu dobu (pokud vyjde studium).


Pomalu si balím, vybírám si školy a šetřím co se dá. Za týden je Halloween tak se zas těším na tu atmosféru, ikdyž se trochu i bojím - ti klauni jsou tu docela velká kauza a dokonce lidem i ubližují, bude dost těžké poznat, kdo je psychopat a kdo není. (Kdo neví, tak se tu lide převlikají za psychopaty a pronasleduji lidi, skáčou na auta, snaží se vloupat do bytu s nožem v ruce atd atd..).
Snad proběhne Halloween teda v pořádku a vy si užijte nějaký ten pochod, když v  Čechách nechodíme Trick or treating (nojo žádné sladkosti pro nás).

GIVEAWAY / vyberte si sami

Řekla jsem,, že až budu mít na fb stránce 600lidí, udělám malou soutěž a někomu něco pošlu z US. Vzhledem k tomu, že jen pohled stojí skoro 100kč poštovné a malá obálka kolem 800kč, ještě nevím, jak to pošlu,zabalím =D
Můžete psát sem do komentářu, nebo na fb stránku do zpráv (napište že píšete ohledně giveaway). Na tom, co vám pošlu se ještě dohodneme, každý by radši něco jiného (pumpkin spice svíčku, řetízek, náramek, značkové tričko, sladkosti) + přídám pohled a nějakou tu americkou sladkost jako Reeses a Hersheys. Ale tak tedy k pravidlům

1. Každý zúčastněný musí lajknout mojí fb stránku a youtube page
2. Napsat mi, co je jeho nejoblíbenější místo na světě = ohledně cestování, na fb stránce mi můžete poslat do zpráv i fotku (bonusové body haha) nebo na email urban.lucyy@gmail.com
3.Napsat co byste chteli z US poslat
 - Podepište se a přidejte svoji Email adresu











15 comments:

  1. Jste spolu tak sladcí ♥!
    gingerjannie.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky, teda až na tu připálenou pizzu! :) Já mám podzim docela ráda.

    ReplyDelete
  3. Dokonalé fotografie ♥ a neskutočne nádherné prostredie :)

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky, podzim mám velmi ráda :)

    SmileThess

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky, vztah ti moc přeju :) A slavení Halloweenu ti moc závidím!
    A ti klauni už jsou i v Německu a dokonce už i tu, ale zatím to tu není tak zlé. Ale je to hnus.

    K soutěži:
    1) Gábušik Hudečková
    2) Miluji spoustu zemí a míst. Na většině jsem ani nebyla O:) Nějak nevím, jaké vybrat. Možná Řím. Tam sjem byla a jsem zamilovaná do všech těch památek tam. A té atmosféry a ti lidi tam! Prostě láska na celý život. :3
    3) Sladkostiii máte je tak jiné! :3
    Gabča, gabcahu@gmail.com

    Gabux

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pisu si te =) mam jeste par lidi na fb a uvidime jak to pujde dal a pak napisu na email ♥

      Delete
  6. Naozaj nádherné fotky. Veľmi si ich vychutnávam.

    Píšem ohľadne GA
    1) Katarína Sládečková
    2) V podstate milujem úplne všetko, no najradšej mám keď idem večer po Nitre a je riadna kosa s kamarátkami a v ruke máme Vianočný punč :) To je pre mňa top. Vždy som však túžila ísť na zimu do Číny a vychutnať si tam potom aj oslavu nového čínskeho roka. To je zatiaľ ale len sen. Osobne inak z miest kde som bola zbožňujem Maďarsko a to konkrétne Budapest alebo Dobogo Ko ktoré je energeticky nabité miesto obklopené prírodou :)
    3) Osobne by som sa potešila hocijakej maličkosti, najviac by ma však zaujímala nejaká maličkosť z oblasti ezoteriky alebo budhizmu :) Vždy keď kamaráti niekam idú, prinesú mi buď kamienok alebo moje top top top - sošku draka :) Zbieram sošky drakov a taktiež aj Budhov ale tých chudých :)

    sladeckova219@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky a moc vám to přeji :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. krásny ste párik a super fotky milujem prírodu, vela stastných spolocných chvil vam prajem :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    ReplyDelete