Saturday, June 20, 2015

Dear diary..



CZ: Poslední dny mi utíkají nesmírně rychle a zároveň pomalu, odjezd se mi blíží, ale to by nebylo ono, aby se to nezkomplikovalo že ?

Už kolem měsíce jsou na ambasádě problémy no a už i mě dnes přišel email, že bohužel ale musím si změnit datum schůzky. To jsem sice udělala, ale nejbližší termín byl 6/8 a s tím že 10/8 mám odletět, tak to s největší pravděpodobností nestihnu. Nikdo to moc neřeší, agentura vyšiluje, na ambasádě jsou v klidu. Nevím, co se bude dít, sice jsem se dnes dovolala, ale nedozvěděla jsem se vůbec nic a tak se můj úterní výlet na ambasádu zatím odkládá.

Furt si řikám, jaké by to bylo jednodušší kdybych šla na tu vysokou a to vím, že i tak bych byla ve stresu, tak to jak se cítím teď ,to je paráda.

V tyhle volné dny se snažím zas soustředit na to co jím a na cvičení. Vstávám docela pozdě a tak jsem si teď dost zvykla na ranní smoothie (někdy i s proteinem, někdy bez).

EN : Last days are going away so fast but so slow. My scheduled leaving is getting closer and closer and troubles are here. The embassy is having some sort of problems and nobody knows if we will be able to get our visa on time. Nobody really cares or does anything. -.-
Sometimes Im telling myself I should have go to the university when I got in, but no I want to travel, but its so damn stressful. 

Well, when I have free time I started to focus on healthy eating and working out again. Since I am waking up late I like to have a smoothie for breakfast (bananas and strawberries for the win) ! sometimes I add a protein powder to it as well, otherwise its just water,yoghurt and fruits.Yummy !


CZ :Jahody a banán jsou moje top kombinace ! Většinou tam dám tvaroh/jogurt a vodu + protein, je to mňamka a po ránu zasytí a povzbudí.


Taky jsem zas obnovila svůj cvičební program na Xboxu - mám cvičení Nike+ kinect training a je to něco neuvěřitelného. Joo, když vás kamerka nebere, tak je to pak otrava, protože se cvičení zastaví ale jinak..

EN : My workouts now consist of this amazing Nike + kinect training, I used to do this a lot and then well..yeah. I am getting back to it and I love it. It's great workout program consisting of cardio and strength and it lasts 4 weeks. You can change your goal there (weight loss, get toned,get strong) and you have to do an entrance test that tests your athleticism and flexibility. It's fun but it's really hard. I can't wait to be at my last week haha !

I want to start with running again as well but the weather in here is crazy lately. Whats your favourite summer workout ? x

Můžete si vybrat ze dvou trenérů a pak si vybere svůj cíl  - hubnutí, zpevnění, síla. Uděláte vstupní test, který zkouší všechno možné od protahování až po reakce a pak si vyberete cvičební dny a program na 4 týdny máte hotový. 
Jsem zvědavá jak to půjde, protože si pamatuju, že v třetím týdnu už šlo docela do tuhého, delší intervaly a delší doba cvičení. 
Taky bych chtěla jít sem tam běhat, ale s tím počasím, že buď nonstop prší nebo je takové vedro, že by člověk nejradši ležel naložený v ledu, se mi to zatím moc nepodařilo naplánovat.

Jak vy cvičíte v létě ? :)


28 comments:

  1. S tou ambasádou mě to mrzí, ale držím palce, aby se to co nejdříve vyřešilo a ty jsi mohla v klidu odletět :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Ten workout vypadá dobře. Já chodím běhat ven, hodně taky kolo a plavání :) smoothie mám taky moc ráda! BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  3. Já jsem si na cvičení oblíbila youtube kanál Fitnessblender - 37 minut cardia je super :)

    ReplyDelete
  4. No tak snad to nakonec dobře dopadne. Dělej to co chceš :) Já jsem si taky říkala, že jsem měla jít radši na vysokou, ale tam jsem se nedostala, tak se to asi mělo stál :)

    ReplyDelete
  5. It was interesting to read!) Cool pictures!

    With love, Nastya Deutsch ❤
    http://nastyadeutsch.blogspot.ru/2015/06/swimming-season-is-open_21.html

    ReplyDelete
  6. přes léto si hodlám dát nemálo do těla, bude to celkem drsný, rozhodně hodlám zapojit maximum kardia (především tanec a běh), no a mezitím se budu pochopitelně i zpevňovat, v čemž mi pomůžou určité programy na netu, kterých jsou poslední dobou mraky, no uvidíme ))).

    doufám, že ti ta celá záležitost s ambasádou dopadne dobře, držím palečky.

    ReplyDelete
  7. Mňam, nějaký shake z jahod bych si teď klidně dala (i když to počasí je vážně hrozné!). A souhlasím, že čas letí šíleně rychle :(

    ReplyDelete
  8. Ten banánový shake by som si dala aj hneď! :) Minulé leto som si podobné robievala aj ja, ale väčšinou zo zmrzliny, no tieto musia byť oveľa lepšie :)

    ReplyDelete
  9. smoothies for breakfast are the best! i still need to work on the working out part :)

    danielle | avec danielle // giveaway

    ReplyDelete
  10. Great post! follow me on gfc and i follow you back! now í follow you on Google +i hope you follow me too! kiss ☺

    ReplyDelete
  11. zrovna mám z toho chuť na jahodový koktejl, musím si ho jít udělat :)
    máš pěkný blog, hned dávám odběr ... můžeš oplatit :)

    ReplyDelete
  12. Achjo, koukám, že s tou ambasádou má problém více lidí, ale věřím, že se zadaří! :)) jinak smoothie vypadá lahodně! :)

    ReplyDelete
  13. o cvičení na xboxu jsem nedávno četla a moc mě to zaujalo :) orblémy s ambasádou se snad brzy vyřešíí :)

    ReplyDelete
  14. Jé, to cvičení je super! A taky miluji banánové nebo jahodové smoothie! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  15. Tak držím palce, ať to všechno dobře dopadne! X box mám strašně ráda, hlavně ty taneční programy a já nejraději v létě cvičím v bazénu :)

    ReplyDelete
  16. Tak doufám že se problémy brzo vyřeší a vše bude v pohodě a dle plánu :) Já mám týden na to rozhodnout se, na kterou vysokou půjdu a jsem tak moc v klidu až mě to děsí :D

    ReplyDelete
  17. Cesta za našimi snami je vždy práve tá ťažšia. Neboj, vyrieši sa to. Držím palce ♥

    *GIVEAWAY*

    ReplyDelete
  18. Great post my dear :)

    ReplyDelete
  19. Great journal post. Thanks for sharing this, dear.

    Jessica | notjessfashion.com

    ReplyDelete
  20. Taky cvičím doma zlehýnka, do fitka chodím jednou za čas, raději si doma zacvičím s Jill nebo Bobem. V jídle se snažím taky omezovat a hlídat, potřebovala bych shodit tak 6 kg, abych byla úplně spokojená, to je ale ještě běh na dlouhou trať..

    ReplyDelete
  21. ja moc necvičím :) Aj keď som chcela začať keď už je to leto ale maximálne robím drepy :) Lovely Beauty Book

    ReplyDelete
  22. Uvidíš, že se nakonec všechno vyřeší a pak si pořádně oddychneš :)

    ReplyDelete
  23. Ja cvičievam skoro stále doma klasiku Jillian Michaels :) určite si o tom už niekde počula/čítala...Má toľko programov že sa pri nej asi nikdy nebudem nudiť :D
    Pozývam ťa na dovolenkovú giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu.
    Zastav sa! :)
    LadyinBlack

    ReplyDelete